Trupul unui brăilean dispărut în Dunăre, găsit la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Căutat timp de câteva zile FOTO Arhivă Adevărul
Căutat timp de câteva zile FOTO Arhivă Adevărul

Din primele informaţii, a fost vorba despre un suicid: Valentin Cosmin, bărbatul de 31 de ani din Brăila, s-a certat cu familia şi, pe fondul consumului de alcool şi al unor probleme de sănătate, s-a aruncat în Dunăre, în dreptul bacului care face legătura între Brăila şi Smârdan.

S-a întâmplat pe data de 15 iulie 2013. Bărbatul a sărit în apele Dunării şi nu a putut fi salvat. A fost căutat preţ de câteva zile, dar nu a fost găsit. La data dispariţiei a fost dat în urmărire de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Brăila.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, în seara zilei de 15 iulie, la ora 22:00, poliţiştii de la Biroul Transporturi Brăila au fost sesizaţi cu privire la faptul că B.Valentin (31 de ani), din Brăila, s-a sinucis, aruncându-se în apele Dunării, la punctul de trecere cu bacul Brăila-Smârdan.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum şi a problemelor de sănătate, acesta fiind internat de mai multe ori la spitalul de psihiatrie, s-a certat cu familia şi a plecat de la domiciliu, ameninţând că se sinucide“, se arată în comunicatul de presă emis de IPJ Brăila.

La finalul săptămânii trecute, trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit în Dunăre, în judeţul Tulcea. La faţa locului au ajuns reprezentanţii Poliţiei Transporturi Tulcea, care cercetează cazul.

Cadavrul a fost dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei. În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului.

În februarie 2013, un bărbat de 45 de ani, din Galaţi, care a sărit în Dunăre de pe bacul care face legătura între Galaţi şi Tulcea, a fost salvat de un echipaj de Ambulanţă care se afla chiar atunci pe bac.

Mai citiţi şi:

FOTO VIDEO Tragedie la I.C. Brătianu: un fotbalist de 21 de ani a murit înecat

Un bărbat din Galaţi a sărit în Dunăre de pe bacul cu care traversa fluviul

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite