Tragedie în Delta Dunării: patru persoane dispărute în lacul Isacova. Două trupuri au fost deja aduse la mal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dispăruţi înDelta Dunării FOTO Arhivă Adevărul
Dispăruţi înDelta Dunării FOTO Arhivă Adevărul

Cei patru nu au mai fost văzuţi de vineri după amiază. Au plecat cu o barcă dinspre Murighiol spre Caraorman, unde au participat la o înmormântare.

Este vorba despre două femei şi doi bărbaţi care au fost la o înmormânare din localitatea Caraorman din Delta Dunării.

După ce au plecat de la înmormântare, cei patru nu au mai ajuns acasă. Au fost daţi dispăruţi vineri seara, după ce o rudă o vorbit cu ei la telefon, iar după aceea nu au mai putut fi contactaţi.

În cursul zilei de astăzi, două persoane au fost găsite înecate în zona Deltei Dunării, iar poliţia şi  pompierii îi caută pe ceilalţi doi dispăruţi.

Este vorba despre o femeie şi un bărbat din localitatea Murighiol. Cei doi se aflau în ambarcaţiunea care se întorcea dinspre Caraorman spre Murighiol.

Mihai şi Mihaela au pierit în apele lacului Isacova

După cum spune primarul localităţii Murighiol, Filip Ivanov,  doi dintre cei din ambarcaţiune sunt din Murighiol. Este vorba despre Mihai (45 de ani) şi Mihaela Efrimov (41 de ani).

Cei doi au o fiică de aproximativ 20 de ani, spune primarul.

„Este o tragedie că s-a întâmplat aşa. Ei veneau de la o înmormântare din Caraorman, au trecut de canalul Litcov şi au intrat pe lacul Isacova. Tragedia s-a petrecut chiar la intrarea în lac, la 200 de metri de la intrarea pe lac. A fost găsită şi barca. Este sub ape momentan“, explică edilul din Murighiol.

Autorităţile tulcene au fost nevoite să abandoneze, la lăsarea serii, operaţiunile de căutare a celor două persoane dintre cele patru date dispărute, vineri. Acţiunea urmează să fie reluată duminică dimineaţă.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite