Pensionarii tulceni s-au învăţat să primească banii în cont

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul acestora este în creştere. Peste 15.000 de pensionari din judeţul Tulcea îşi primesc sumele lunare în cont bancar, spune Mihaela Stănciulescu, director al Casei Judeţene de Pensii Tulcea.

La momentul de faţă pentru 15.113 pensionari plata pensiei se face în conturi bancare. În decembrie 2011  erau  13.421 pensionari cu plata în cont reprezentând 23,16% din total mandate, iar în decembrie 2012 cei 15.113 pensionari cu plata în cont reprezintă 26,65% din total mandate.

Pensionari executaţi silit

După cum mai spun reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Tulcea, în fiecare lună sunt operate aproximativ 500 reţineri din pensii în baza titlurilor executorii.

„Este vorba despre titluri executorii comunicate de executorii judecatoreşti sau bancari, DGFP, Cooperative de credit, primării, rate CAR-pensionari, pensii de întreţinere. În urma acestor reţineri sunt necesare răspunsuri de confirmare a reţinerilor pentru executori şi institutiile care au solicitat aceste reţineri precum şi viramentele aferente“, spune Mihaela Stănciulescu, director al Casei Judeţene de Pensii Tulcea.
 

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite