O casă de vacanţă din Jurilovca a luat foc. Cinci turişti au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ISU Tlcea
Foto ISU Tlcea

Casa nu era autorizată ca pensiune, deşi proprietarii găzduiau turişti. Incendiul a mistuit două dintre cele trei corpuri ale imobilului.

Incendiul a izbucnit marţi, 10 august, în jurul orei 04.38. ISU Tulcea a fost alertat prin SNUAU 112 de producerea unui incendiu la o casă cu regim de închiriere în comuna Jurilovca.

Detaşamentul de Pompieri Tulcea şi Staţia de Pompieri Babadag au răspuns solicitării cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţimi, o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje SMURD.

La faţa locului au sosit în sprijin 3 echipaje SAJ şi echipaje din cadrul IPJ. Primul echipaj sosit la faţa locului a aparţinut SVSU Jurilovca, sub coordonarea primarului.

„În casa de vacanţă se aflau 8 persoane care au fost surprinse de incendiu dar care au reuşit să se autoevacueze. În urma evaluării medicale, s-a luat decizia transportării unui număr de 5 persoane la spital, o persoană a fost asistată medical la faţa locului, refuzând în final transportul la o unitate spitalicească, iar două nu au avut nevoie de asistenta medicală”, transmite ISU Tulcea.

Dintre cele 5 persoane transportate la spital, 4 erau adulţi care prezentau arsuri pe diferite suprafeţe ale corpului şi un copil care a suferit un atac de panică.

Incendiul a fost lichidat la ora 07.00

Imobilul avea trei corpuri lipite între ele. Au ars pavilionul central şi o bucătărie de vară. Al treilea corp a fost salvat

Cauza probabilă de intervenţie a fost scurtcircuit electric.

Citeşte şi: 

 Plajă redată turismului, la Tulcea. Se află pe malul lacului, are salvamar şi nisip fin

 Participanţii la evenimentele prilejuite de Ziua Marinei vor trebui să aibă un test PCR negativ. Programul complet al evenimentelor

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite