Le-a îngheţat apa în ţeavă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe familii de pe strada Erou Mihai Serian (în zona Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă) au rămas fără apă de aproape o săptămână. Tulcenii vor trebui să aştepte să se încălzească puţin vremea pentru a putea beneficia de apă potabilă sau trebuie să scoată ceva bani din buzunar pentru ca problema să fie rezolvată.

După cum spune şeful AquaServ, Ionel Caraman, localnicii din această zonă au decis în urmă cu câţiva ani să realizeze o lucrare în regie proprie, investiţie care ar fi fost făcută de mântuială.
„Sigur au avut autorizaţie pentru lucrări, dar nu pot să spun cum şi dacă a fost urmărită în teren lucrarea. Acolo au o ţeavă de suprafaţă care a îngheţat bocnă. Eu am trimis echipe să vadă ce pot face, au încercat să rezolve problema, dar nu au reuşit. Avem apă până la apometru, dar în ţeava de suprafaţă apa a îngheţat. Facem ce ţine de noi, dar o intervenţie în zonă se poate realiza doar pe cheltuiala lor. Pământul este îngheţat bocnă acum, ca betonul. Extrem de greu se poate rezolva problema“.
Şeful AquaServ spune că astfel de probleme au mai apărut în cartierul Dallas, la garsoniere, acolo unde oamenii au stat cam două zile fără apă.



Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite