Incendiu în sala motoarelor la bordul unei nave cu 16 persoane, în Portul Sulina. Echipajul a refuzat să coboare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare a intervenit în Portul Sulina, unde a fost raportat un incendiu în sala motoarelor la o navă cu 16 persoane la bord. Echipajul a refuzat să coboare, dar incendiul a fost stins.

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

"În cursul zilei de 01.03.2024, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a fost solicitată să intervină la nava Princess Mariam, aflată în rada portului Sulina, deoarece a fost raportat un incendiu la bord, în sala motoarelor. La bordul navei Princess Mariam, sub pavilion Sierra Leone se află echipajul format din 16 persoane", a transmis, sâmbătă, Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.

Nava SAR APOLLO, aparţinând Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, a ajuns la nava Princess Mariam, pentru a acorda ajutor şi pentru a prelua cele 16 persoane ale echipajului.

"Echipajul navei Princess Mariam a refuzat să părăsească nava. Sar APOLLO a stat în asistenţă până la ora 23:00, când Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a dispus întoarcerea acesteia la bază", a mai transmis Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare. 

Incendiul a fost stins, dar a rămas pe poziţie remorcherul Sulina2, pentru a recupera echipamentul.

La ora 00:05, nava Sar Apollo, din cadrul A.R.S.V.O.M s-a întors la bază şi a acostat în Portul Sulina.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite