În municipiu: O tânără şi-a pus capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Necropsia va stabili care a fost cauza decesului (arhivă)
Necropsia va stabili care a fost cauza decesului (arhivă)

Trupul tinerei de 22 de ani a fost găsit joi după amiază, în jurul orei 15.00. Echipajul de Ambulanţă care a ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru salvarea tinerei.

Tragedie pe strada Mihai Viteazu din Tulcea: o fata de numai 22 de ani a fost găsită spânzurată în această după amiază într-o magazie. Viaţa tinerei nu a mai putut fi salvată. La faţa locului au ajuns reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care cercetează circumstanţele în care s-a petrecut tragedia. Fata a lăsat un bilet în care îşi lua adio de la părinţi şi le scria că îi iubeşte.
Tânăra locuia cu părinţii şi, din câte spun vecinii, avea un frate care lucrează în Italia. Trupul neînsufleţit al tinerei va fi adus la morga din Tulcea pentru efectuarea necropsiei.
Din câte se pare, pe numele tinerei ar fi existat o plângere a unei rude care o acuza că i-ar fi furat o sumă de bani. Vecinii spun că acesta ar fi motivul pentru care fata s-ar fi sinucis. Mai mult, se pare că în această dimineaţă la adresa fetei ar fi ajuns reprezentanţii IPJ pentru a discuta despre a altă acuzaţie de furt.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite