În două zile: trei copii, implicaţi în accidente rutiere în judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul accident a avut loc la Sulina, pe drumul care duce spre plajă FOTO Arhivă Adevărul
Primul accident a avut loc la Sulina, pe drumul care duce spre plajă FOTO Arhivă Adevărul

Cel mai mic este un bebeluş de numai un an şi două luni, iar cel mai mare este un băiat de 9 ani care a fost lovit de maşină în timp ce traversa neregulamentar. Accidentele rutiere au avut loc în acest week-end, în judeţul Tulcea: unul în municipiu, unul la Sulina şi unul laI.C. Brătianu.

Primul accident rutier a avut loc vineri: Ionuţ, un şofer de 37 de ani din Sulina, în timp ce conducea o autoutilitară marca Mercedes, pe strada a-IV-a, dinspre centru către plaja Sulina, nu a observat o remorcă agricolă staţionată parţial pe carosabil şi a intrat în coliziune cu aceasta.
În urma accidentului a fost rănit un copil de trei ani, care era pe scaunul din dreapta faţă (în braţele bunicii). Copilul a rămas internat în spital.

A doua zi dimineaţă, Marian, un şofer de 36 de ani din Tulcea, care conducea un Matiz, a acroşat cu maşina un copil de 9 ani care traversa neregulamentar strada Constructorilor din municipiul Tulcea. Copilul nu a rămas internat în spital,  având numai leziuni minore.

Tot sâmbătă, un bebeluş de un an şi două luni a ajuns la spital după un accident rutier. H. George, în vârstă de 24 de ani, din Galaţi, aflat la volanul unui Mercedes, s-a angajat în depăşirea unui tir şi a observat că din sens opus venea o altă maşină, un Daewoo Nubira. A încercat să se redreseze pe sensul de mers, fiind acroşat în partea stângă spate a autoutilitarei de către autoturismul condus regulamentar, de către G. Mihai de 25 ani, din Tulcea.
         
Toţi şoferii implicaţi în cele trei accidente aveau permise de conducere. Niciunul dintre aceştia nu consumase alcool înainte de a conduce.

Mai citiţi şi:

Un copil care traversa neregulamentar, lovit de maşină. Şoferul a părăsit locul accidentului

VIDEO El este tulceanul devenit erou în Italia după ce a salvat un copil

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite