I-a luat foc casa în toiul nopţii: 50 de porumbei au murit asfixiaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii militari au intervenit pentru a stinge flăcările FOTO Arhivă Adevărul
Pompierii militari au intervenit pentru a stinge flăcările FOTO Arhivă Adevărul

Incendiul a fost anunţat pe  numărul unic de urgenţă 112 joi spre vineri, la miezul nopţii. Pompierii militari de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta al judeţului Tulcea a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă de pe strada Elena Doamna din municipiul Tulcea.

La locul incendiului au ajuns două echipaje de pompieri militari şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea. Incendiul, care se manifesta iniţial la magazia cu lemne a imobilului, s-a propagat şi la o anexă care aparţinea  casei din imediata apropiere, în care proprietarul creştea porumbei.

Focul, care se manifesta violent, a fost localizat şi stins de pompierii tulceni. În incendiu a ars magazia pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, instalaţia electrică a anexei, aproximativ 500 kilograme de lemn de foc, patru metri pătraţi din acoperişul anexei vecine, construit din lemn şi tablă.

De asemenea, în urma incendiului au murit asfixiati datorită fumului 50 de porumbei.

„Din cercetările efectuate la faţa locului, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o un scurtcircuit electric“, a declarat Angela Tulceanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite