Hoţi opriţi de poliţişti cu un foc de armă. Cei cinci ar putea ajunge în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci persoane din localitatea Niculiţel au ieşit la furat: la intersecţia drumului national 22 cu drumul judeţean 229C aceştia săpau în zona magistralelor de transport a gazelor naturale. Persoanele în cauză ar putea ajunge după gratii, în arest preventiv. Acuzaţiile: furt şi distrugere.

În zonă au ajuns şi poliţiştii Postului de Poliţie Niculiţel împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Tulcea.

„La vederea autovehiculelor de poliţie, cele cinci persoane s-au urcat în două căruţe, fugind de la faţa locului. Au fost urmăriţi de poliţişti care, pentru a-i opri au folosit armamentul din dotare (un singur foc de avertisment)“, spune Daniela Condrea, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea.

Poliţiştii au identificat cei cinci suspecţi, aceştia fiind: Dogaru Ionuţ (20 ani), Preda Gabriel (20 ani), Ioniţă Valentin (43 de ani), Iordache Sorin (23 ani) şi un minor de 17 ani, toţi din Niculiţel, care au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie Niculiţel pentru cercetări.

„Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că, în perioada 1-3 martie 2013 cei cinci suspecţi au mai comis şi alte furturi, în aceeaşi zonă. Suspecţii sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere“, mai precizează Daniela Condrea.

Luni, cei cinci au fost reţinuţi în baza unei ordonanţe de reţinere pe o perioadă de 24 ore, urmând ca marţi să fie prezentaţi Judecătoriei Tulcea cu propunere de arestare preventivă.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite