Gelozia l-a băgat în puşcărie şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase ai de puşcărie FOTO Arhivă Adevărul
Şase ai de puşcărie FOTO Arhivă Adevărul

A ajuns după gratii încă din decembrie anul trecut, de Crăciun. În a doua zi de Crăciun Constantin Borzia (61 de ani) l-a omorât pe un vecin de 39 de ani, pe motiv că acesta vroia să îi „fure“ concubina.

Pe data de 26 decembrie 2012, după amiază: Borzia şi victima au băut, s-au luat la ceartă, după care au început bătaia.

Constantin Borzia a lovit victima cu toporul în cap de mai mult ori.

„Bărbatul de 39 de ani venise la domiciliul inculpatului pentru a o convinge pe concubina acestuia să înceapă o relaţie de concubinaj cu ea“, spune procuror Laura Subţirelu, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.

După comiterea faptei, inculpatul şi-a anunţat vecinii cu privire la ceea ce făcuse, solicitându-le să sesizeze organele abilitate.

Examinarea medico-legală a stabilit că leziunile traumatice s-au cauzat prin lovituri repetate şi cu mare intensitate şi care au fost incompatibile cu viaţa.

Borzia a fost reţinut pentru 24 de ore de către procuror, iar în cursul zilei de 27 decembrie 2012 a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile, dată de la care cercetările s-au desfăşurat cu inculpatul în stare de arest preventiv.

Miercuri, Tribunalul Tulcea l-a condamnat pe bărbatul de 61 de ani la şase ani de închisoare. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicare pentru inculpat şi de la pronunţare pentru partea civilă Camelia Tacea.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite