GALERII FOTO Incendiu în municipiu. Un vecin acuză: „Este ceva în neregulă, le-a luat foc apartamentul a şasea oară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu la un apartament
Incendiu la un apartament

Vecinii familiei care locuieşte la etajul trei al unui bloc din spatele magazinului Penny (cel de pe strada 1848) sunt disperaţi: familia pare să fie urmărită de ghinion, pentru că acesta a fost al şaselea incendiu în ultima jumătate de an.

În faţa blocului în care pompierii militari se luptă cu flăcările, vecinul care locuieşte chiar deasupra apartamentului cuprins de flăcări se uită disperat în sus:

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Eu fac plângeri penale peste tot. Îmi distruge apartamentul. Vecina de la doi e disperată: ba îi inundă, ba iau foc. Şi eu sunt disperat. Ne-am săturat să tot văruim apartamentele din cauza lor. Nu ştiu ce fac de iau foc o dată pe lună! Am făcut plângere şi la poliţie, dar nimeni nu ia măsuri împotriva lor. Tot timpul au câte o explicaţie, ultima dată lăsaseră un ondulator de păr în priză“, spune vecinul de la etajul patru al blocului.

Click pe poze pentru fotogalerie!

Şi vecina de la doi spune că nu ştie ce se întâmplă în apartamentul respectiv: nu demult a fost inundată de vecinii de la trei, iar focurile sunt deja la ordinea zilei.
Incendiul de sâmbătă dimineaţă a fost anunţat în jurul orei 11.00. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Tulcea. La faţa locului au ajuns şi paramedicii de la SMURD, dar în urma incendiului nu au existat victime.



Vecina de la etajul doi Incendiu la un apartament
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite