GALERIE FOTO Zeci de tulceni îşi exprimă admiraţia faţă de medicul de pe primul loc din topul Adevărul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dr. Dumitru Vâlcu
Dr. Dumitru Vâlcu

Reacţii la desemnarea medicului de pe primul loc din campania „Doctorii cu care Tulcea se mândreşte“, demarată la cotidianul „Adevărul“:  zeci de tulceni l-au felicitat pe dr. Vâlcu, directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Iată o parte din comentariile primite pe site şi pe Facebook:

„«Omul potrivit la locul potrivit», «Omul sfinţeşte locul» sunt doar două din proverbele care i se potrivesc Dr Vâlcu, iar când este şi pasiune succesul este garantat. Mult respect, sănătate şi succes în continuare!“, notează Valerica Pocora pe site-ul tulcea.adevarul.ro.
„Un suflet nobil, într-un om puternic. Ai fost şi vei fi o valoare, păcat că unii au recunoscut-o cam târziu, dar pentru noi cei aflaţi în suferinţă eşti o minune. Mulţumim lui Dumnuezeu că v-a creeat. Te iubim. Cu mult respect, din Constanţa“, scrie Lenuţa.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Bravo!!!!Felicitări, domule doctor!!! Dacă ar exista în Tulcea mai mulţi oameni ca dumneavoastră poate s-ar salva mai multe vieţi, mai ales ca dumneavoastră sunteţi omul care ajutaţi necondiţionat pe cei aflaţi în necaz! Tot respectul pentru dumneavoastră!!!“, scrie şi Raluca.
„De aşa doctori are nevoie Tulcea. Bravo!“, scrie Mary Eli pe Facebook. Tot pe Facebook, Ana Chiosea spune că „De aşa doctori are nevoie ambulanţa!“.

Dr. Dumitru Vâlcu
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite