GALERIE FOTO Rezultatele sportivilor tulceni la Campionatul Rengokai din Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sportivii tulceni FOTO Nippon Budo
Sportivii tulceni FOTO Nippon Budo

Campionatul Mondial de Karate Kyokushin Rengokai, ajuns la a treia ediţie, a avut loc în perioada 9 - 12 noiembrie 2012, la Toyama (Japonia). La concursul organizat din patru în patru ani au participat, în acest an, 200 de sportivi din 68 de ţări.

Tulceanul Feodorov Paul (sempai) a deschis concursul, având primul meci din campionatul mondial, împotriva unui oponent din Azerbaija. A câştigat primul meci, iar pe al doilea l-a pierdut (împotriva celui care a ieşit vicecampion mondial, spaniolul Jonathan Tineo).
Sportivul Mihalache Iordan a câştigat primul meci împotriva unui sportiv din Turkmenistan, iar în al doilea meci a  fost învins în ultimele 15 secunde de un oponent din Australia.
„Sportiva Leonov Andreea a fost singura din echipa noastra care s-a calificat în primele 16 sportive a categoriei pentru a doua zi învingând o sportiva din Kazashstan. În al doilea meci a fost învinsă de o sportivă din ţara gazdă, campioană a Japoniei în 2011 şi locul 2 mondial în 2008“, spune Nicolaie Pănuţă.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite