GALERIE FOTO Protest cu furculiţa înfiptă în cap. După o oră de negocieri, Cocoş a coborât de pe grădina de vară Dacia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cocoş protesta de pe grădina de vară Dacia FOTO Adevărul
Cocoş protesta de pe grădina de vară Dacia FOTO Adevărul

Marţi dimineaţă, în jurul orei 9.00, zeci de tulceni s-au adunat în dreptul fostei grădini de vară Dacia, acolo unde Toader Cocoş protesta gălăgios. Nu a mâncat de patru zile şi doarme de o lună într-o clădire abandonată (grădina de vară), acestea au fost principalele probleme pe care Cocoş vroia să le facă publice.

Nu este primul protest al tânărului tulcean. Ultima dată a urcat pe o biserică din municipiu, de unde şi-a strigat păsurile.

„Părinţii mei mi-au cerut bani de chirie, de o lună dorm aici, în grădina de vară. Nu am casă, nu am mâncat de patru zile, nu am cu ce să mă îmbrac! Am nevoie de medicamente, 500.000 de lei (n.n. vechi) în fiecare lună. Să vină domnul primar să mă vadă!“, striga Cocoş de pe clădire.

Tânărul avea o furculiţă înfiptă în cap. Gestul a fost făcut în semn de protest faţă de faptul că nimeni nu îl ajută. „Să nu urce nimeni, pentru că o să mă aveţi pe conştiinţă, o să sar“, striga protestatarul.
După aproximativ o oră de discuţii, negociatorul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea, comisar şef Lucian Ţugui (care i-a oferit protestatarului mâncare, dar şi paltonul său) a reuşit să îl convingă pe Cocoş să coboare. A fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Tulcea. Cel mai probabil, acesta va ajunge, din nou, în atenţia cadrelor medicale de pe secţia Psihiatrie.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite