GALERIE FOTO Gest de frondă la adresa puterii în Piaţa Civică din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceremonialul desfăşurat astăzi în Piaţa Civică din municipiul Tulcea a fost marcată de retragerea în linişte a unui grup numeros de reprezentanţi ai USL

Grupul de reprezentanţi ai Uniunii Social Liberare a participat civilizat la primele momente ale manifestărilor organizate de Prefectură în Piaţa Civică, începând cu ora zece, respectiv la prezentarea onorului şi la slujba oficiată de Episcopul Visarion. În momentul în care prefectul Vasile Gudu se pregătea să ţină un discurs aproximativ treizeci de persoane s-a întors cu spatele şi au părăsit amplasamentul.
„Am asistat cu bucurie la slujba şi la ceremonialul militar desfăşurat în cinstea Zilei Unirii, însă am considerat că nu suntem obligaţi să asistăm la discursurile celor de la putere, prelungirea guvernamentală la Tulcea.A fost mai mult un gest de frondă, nu un protest propriu-zis“ a declarat Claudiu Boangiu,purtătorul de cuvânt al PNL Tulcea.

image

Click pe imagini pentru a vedea fotogaleria

„Nu credeam că se poate face un astfel de gest într-o zi deosebită pentru poporul român.Practic s-au discreditat în faţa celor aflaţi în Piaţa Civică, fiecare cu problemele lor personale, însă cu sufletul trebuie să fim toţi alături de acest eveniment naţional“ a declarat prefectul judeţului Tulcea, Vasile Gudu.
Onteresantă a fost şi mişcarea strategică pregătită de grupul PDL prezent în Piaţa Civică, care iniţial nu ocupase o poziţie în careul de participanţi, ocupând imediat  locul lăsat liber de opoziţie, acoperind practic un gol ce ar fi stricat estetica manifestării.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite