GALERIE FOTO Apelul disperat al unei mame rămase fără fiu: „Nu vreau nimic altceva, decât să se facă dreptate!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fofo, alături de mama lui, Verginia Radu
Fofo, alături de mama lui, Verginia Radu

LACRIMI DE DURERE A trecut aproape un an de când Verginia Radu, mama lui Vlad, DJ Fofo, aşteaptă un răspuns: băiatul ei zace în pământ, iar cel care l-a agresat în ziua fatidică, Marian Păruş, este în continuare liber.

Îmbrăcată în negru, slăbită de lunile care s-au scurs fără mezinul familiei, Verginia Radu plânge şi astăzi atunci când povesteşte despre Vlad, băiatul căruia toţi prietenii, dar şi familia îi spuneau Fofo. El era DJ Fofo, un tânăr care avea toată viaţa înainte, dar căruia destinul i-a fost curmat brusc, după o lovitură de pumn.
„Era lumina ochilor mei. Era băieţelul meu şi, chiar dacă avea deja 30 de ani, el tot un copil a rămas pentru mine. Toată lumea ştia cât de cuminte, cât de liniştit, ce bun simţ avea Fofo...  Cât ne ajuta şi pe mine, şi pe soţul meu“, aşa îşi începe mama lui Fofo amintirile despre băiatul ei.
Aproape un an fără Vlad
Îşi şterge lacrimile şi reia şirul poveştilor despre băiatul dispărut dintre cei vii mult mai devreme. „A trecut un an, iar eu nu ştiu când. Nu ştiu când a trecut iarna, nu ştiu decât drumurile zilnice spre cimitir. Atât. În rest nimic nu mai are niciun rost. Eu sunt vie, mă vedeţi. Trăiesc, cu greu, dar pe dinăuntru sunt moartă. De atunci, din august“, mai spune mama băiatului.
Se chinuie să depăşească fiecare zi care trece, în speranţa că poate, odată, timpul va şterge o parte din durere. Ştie că nu va uita niciodată, dar speră că nu îi va mai fi atât de greu să supravieţuiască cu gândul la băiatul care nu îi va mai spune niciodată „Sărut mâna, mamă“.

Click pe poze pentru fotogalerie!

„Am zile în care sunt bine dimineaţă. Dar apoi, dintr-o dată, îmi amintesc. Îi văd hainele, unele noi, pe care i le trimisesem cu numai câteva zile înainte de... Unele sunt nepurtate... “.
S-a întâlnit cu agresorul
Spune că nu i-a dorit niciodată răul lui Marian Păruş, cel despre care este convinsă că este unicul vinovat de moartea băiatului său. Dar vrea din tot sufletul ca acesta să plătească pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Fofo. Vrea ca acesta să ajungă la închisoare. Câţi ani prevede legea, spune Verginia Radu.
„Într-o zi mergeam în Piaţa Civică şi l-am văzut. Era el, sunt convinsă. Îl ştiu foarte bine, îi ştiu faţa, chiar dacă nu am vorbit cu el niciodată. Timp de 20 de minute am rămas pe loc, nu am putut să mă mişc. Aveam senzaţia că nu mai ştiu unde sunt şi nici unde trebuie să ajung. Doamne fereşte, nu i-aş dori niciodată să i se întâmple ceva, ştiu că are familie, ştiu că are copii, şi îmi pare rău de ei. Dar vreau ca el să plătească pentru faptul că mi-a băgat băiatul în pământul rece. Vreau să facă închisoare, nu mă interesează cât. Vreau doar să ştiu că el, cel care mi-a ucis copilul, nu a scăpat basma curată“, mai povesteşte mama lui Fofo.
Spune că Marian Păruş ar fi încercat, prin terţi, să o contacteze, atât pe ea, cât şi pe băieţii ei, dar a refuzat.
Apel către posibili martori
Imediat după incidentul de pe data de 9 august 2011, majoritatea celor care au fost de faţă au încercat să „fugă“ de responsabilitate. Au declarat că nu au văzut ceea ce s-a întâmplat. Multă lume era de faţă, puţini au văzut incidentul. Familia lui Fofo pune asta şi pe seama faptul că oamenilor le este teamă de Marian Păruş şi amicii lui.
„Facem apel la oricine care trecut prin zonă, care a văzut ceva sau care are orice fel de informaţii legate de acest caz, de Marian Păruş, să dea declaraţii la autorităţi. Orice informaţie ar putea fi esenţială pentru elucidarea cazului“, spune Verginia Radu.
INFO  Pe data de 9 august 2011 Vlad Radu a murit după ce, cu trei zile înainte, a fost într-o altercaţie cu Marian Păruş, cunoscut om de afaceri tulcean. Incidentul s-a petrecut la ieşirea din clubul MGM Summer (unde lucra Vlad Radu ca DJ), mai exact în staţia de autobuz din cartierul tulcean Vest.
Citeşte aici mai multe amănunte: Vlad Radu, alias DJ Fofo, disc-jockey-ul agresat sâmbătă la Tulcea, a încetat din viață
Au amuțit platanele: Trupul lui DJ Fofo a fost adus la Tulcea GALERIE FOTO
Şeful Poliţiei Tulcea şi ucigaşul DJ-ului tulcean Vlad Radu- cumetrie în familie GALERIE FOTO
După şase luni în care au aşteptat rezultate medico-legale, expertiza a arătat că decesul lui Vlad Radu a survenit în urma lovirii cu un corp contondent în zona tâmplei. Acest raport medico-legat contrazice explicaţia apărării, care a susţinut că decesul lui Vlad ar fi survenit după ce acesta s-a dezechilibrat şi s-a lovit la cap de asfalt.

Vlad Radu (DJ Fofo)
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite