GALERIE FOTO A început Festivalul Internaţional de Folclor Peştişorul de Aur. Vezi aici parada costumelor populare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tulcea a început cel mai mare festival de folclor pentru copii, la participă ansambluri din 11 ţări din Europa. Organizatorii festivalului vin în acest an cu noutăţi pentru iubitorii de folclor: spectacolele vor avea loc simultan în trei zone ale municipiului Tulcea.

Ediţia a XIX-a a festivalului s-a deschis, tradiţional, cu parada prin centrul oraşului, pe traseul: strada Isaccei (din dreptul Bibliotecii Judeţene) - strada Unirii – strada Babadag - strada Dobrogeanu Gherea – strada Păcii – Piaţa Civică. De la ora 18.30 fiecare ansamblu participant va evolua timp de un minut.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la parada portului popular!

Printre elementele de noutate cu care vin în acest an organizatorii se numără şi spectacolele folclorice care vor avea loc în trei zone ale oraşului. „Împreună cu primăria Tulcea, am luat decizia de a organiza spectacole în trei puncte ale oraşului: în cartierul de vest spectacolele se vor ţine în zona pieţei, iar în cartierul E3 tot în zona pieţei. Ne-am gândit că este posibil ca unii tulceni să nu aibă destul timp să vină până în centru, aşa că mergem noi la ei“, mai spune Ştefan Coman.
Peştişorul de Aur se va încheia pe data de 12 august, tot pe scena din Piaţa Civică, odată cu festivitatea de premiere şi spectacolul de gală al laureaţilor.


image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite