FOTO Un bărbat a rămas încarcerat sub betoniera pe care o conducea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a avut loc în municipiul Tulcea FOTO Adevărul
Accidentul a avut loc în municipiul Tulcea FOTO Adevărul

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă după amiază, pe strada Taberei din municipiul Tulcea. Victima a fost transferată la Spitalul Clinic Cinstanţa.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dar şi pompierii militari de la Descarcerare.

Din primele date, autobetoniera s-a răsturnat în urma unei defecţiuni tehnice. Şoferul, Vasile Vesparu (50 de ani) din Nufăru, angajat al Pasirom, a rămas blocat sub maşina de mare tonaj, pe care o manevra chiar în incinta societăţii la care lucra. A fost scos la timp, dar are o mână strivită.

Bărbatul a fost adus iniţial la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean, după care a fost transferat la Constanţa.

„Pacientul este un bărbat de 51 de ani, din Tulcea, care conducea betoniera respectivă. După ce s-a răsturnat, acesta şi-a prins braţul şi a suferit mai multe traumatisme şi plăgi. Omul a fost mai întâi dus la spitalul judeţean, după care a fost transportat la Constanţa”, a spus dr. Dumitru Vâlcu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

La locul accidentului au ajuns şi inspectorii de muncă. „Victima lucrează la o societate din Bucureşti şi are şase ani de vechime în muncă. În zona accidentului nu erau urme de frână şi deocamdată nu ştim cum s-a putut răsturna”, a spus şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, Ali Izet.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite