FOTO Sulina, între vis şi realitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Canal din zona localităţii Sulina FOTO Adevărul
Canal din zona localităţii Sulina FOTO Adevărul

Este una dintre cele mai frumoase localităţi din ţară. Păstrează un aer de vechi autentic şi te încântă cu poveştile ei. Cei care au vizitat Sulina măcar o dată se întorc aici cu cea mai mare plăcere. Iată, însă, cum arată frumosul oraş din inima Deltei Dunării în perioada de iarnă.

Un oraş care are o poveste atât de frumoasă, încât nu te saturi să o auzi. De la faruri, până la clădirile vechi care poartă amprenta istoriei, tot ce există în Sulina are ceva de spus.

Pe timpul sezonului estival, devine principala atracţie a turiştilor, care se adună la ceas de seară şi se plimbă pe faleza acoperită cu pavele colorate şi decorată cu flori care de care mai colorate şi mai frumos mirositoare.

Dar ce se întâmplă dincolo de această frumosă faleză? Şi, mai ales, ce se întâmplă după ce soarele dogoritor al verii apune, iar centrul turistic ajunge la „iernat“.

Iarna, Sulina pare mai tristă. Localnicii sunt cei care simt cel mai bine diferenţa. De la forfota de vară, la liniştea iernii. De la culorile vii care împodobesc faleza, la străzi înfundate sub nămol şi gropi.

„În ultimii ani în Sulina au apărut şi maşini, iar noi suntem nevoiţi să conducem pe aceste străzi, în aceste condiţii“, se plânge un localnic.

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite