FOTO PDL versus PP-DD: şeful Agropieţe, înlocuit din funcţie. Urmează schimbarea tuturor directorilor din partidul lui Dan Diaconescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rodica Pascale (PDL) l-a înlocuit pe Constantin Haţeganu (PP-DD) FOTO Adevărul
Rodica Pascale (PDL) l-a înlocuit pe Constantin Haţeganu (PP-DD) FOTO Adevărul

Alianţa dintre PDL şi PP-DD pentru majoritatea în Consiliul Local s-a rupt: primul pas important a fost făcut în această săptămână, când Constantin Haţeganu (PP-DD) a fost înlocuit, la conducerea societăţii Agropieţe, de către Rodica Pascale (PDL), fosta şefă a pieţelor din Tulcea.

POLITICĂ Schimare în Consiliul Local Tulcea: alianţa între democrat-liberali şi reprezentanţii Partidului Poporului s-a rupt oficial. Prima modificare făcută în acest sens a fost îăn urmă cu câteva zile, când Constantin Haţeganu de la PP-DD a fost dat afară de la conducerea Agropieţe, iar societatea urmează să fie condusă de fosta şefă (pentru o scurtă perioadă fosta adjunctă) a pieţelor din Tulcea, democrat-liberala Rodica Pascale.

Constantin Haţeganu ne-a declarat că decizia a fost luată în cadrul unei şedinţe „fulger“ a Consiliului de Administraţie şi că nu a fost vorba despre o opţiune a domniei sale de a părăsi condcerea societăţii.

Din câte se pare, urmează mai multe modificări în structura societăţilor şi direcţiilor din administraţia publică locală. Democrat-liberalii tulceni, în frunte cu primarul municipiului, Constantin Hogea, urmează să îi dea afară pe toţi şefii aduşi politic în baza colaborării dintre PDL şi PP-DD.

Sunt vizaţi: directorul Direcţiei de Întreţinere şi Administrare a Patrimoniului, Silviu Marinescu (PP-DD), cel care a avut câteva „meciuri“ cu primarul Constantin Hogea (PDL) în ultima perioadă şi Marcel Iacob (PP-DD), şeful Societăţii de Transport Public. De asemenea, urmează să plece şi viceprimarul din Tulcea, Marcel Iordache (PP-DD), dar şi toţi oamenii lui Diaconescu puşi în consilii de administraţie.

Mai citiţi şi:

FOTO El este noul viceprimar al municipiului Tulcea

UPDATE Şedinţă de Consiliu Local: consilierii PP-DD au votat împotriva colegilor de la PDL

Neînţelegeri la vârful primăriei: „Sunt de acord cu transformarea Direcţiei de Patrimoniu în societate, dar tânărul Marinescu trebuie să vină cu un plan de management clar“



 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite