FOTO El este noul viceprimar al municipiului Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, în şedinţa ordinară a Consiliului Local Tulcea s-a discutat schimbarea viceprimarului municipiului. Cei de la putere, dar şi opoziţia au avut câte o propunere: Marcel Iordache a fost propunerea PDL-PPDD, iar Mihail Anatoli a fost propunerea celor de la USL. Marcel Iordache a fost ales viceprimar, cu 12 voturi pentru.

Mihail Anatoli a obţinut numai nouă voturi pentru (de la toţi cei nouă consilieri locali ai PNL, respectiv PSD). Contracandidatul său, Marcel Iordache, de la PPDD a fost declarat câştigător cu 12 voturi pentru (nouă voturi ale consilierilor PDL, primind în schimbul sprijinului politic pentru formarea majorităţii PDL-PPDD în Consiliul Local şi trei voturi ale celor trei aleşi locali din partea partidului condus de Dan Diaconescu).

În şedinţa de astăzi s-a constatat încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Ovidiu Ghionu (PPDD), exclus din partid de conducerea organizaţiei. Astfel, consilierul care şi-a pierdut susţinerea politică îşi pierde, implicit, şi mandatul de viceprimar al municipiului.

La momentul de faţă, primarul Constantin Hogea conduce executivul primăriei alături de un viceprimar din partea PPDD, Marcel Iordache şi a unui viceprimar din partea PDL, Şacu Stere.

Amintim faptul că Ovidiu Ghionu a fost exclus din partid în ianuarie 2013, dar de abia astăzi consilierii locali s-au întrunit în şedinţă ordinară pentru a constata încetarea mandatului. În şedinţa de îndată nu se poate constata încetarea unui mandat, iar în şedinţa ordinară din 30 ianuarie 2013 consilierii au respins la vot ordinea de zi.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite