FOTO Cu ce echipă a venit Blaga la Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga FOTO Adevărul
Vasile Blaga FOTO Adevărul

Astăzi, de la ora 10.00, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a ajuns Vasile Blaga, de această dată în calitate de candidat pentru postul de şef al democrat liberalilor din România.

Blaga, principalul contracandidat al Elenei Udrea la şefia PDL, şi-a prezentat moţiunea în faţa democrat-liberalilor tulceni.

Vasile Blaga a fost primit oficial la Tulcea de primarul municipiului şi şeful partidului în plan judeţean, Constantin Hogea şi de deputatul de Tulcea Vasile Gudu (fost prefect al judeţului). Din sală nu au lipsit, însă, nici fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (şi fost preşedinte al organizaţiei judeţene a PDL), Victor Tarhon şi fostul vice al Consiliului Judeţean, Ioan Boieru.

Blaga nu a ajuns singur la Tulcea, ci însoţit de democrat-liberali cunoscuţi la nivel naţional, cum ar fi Traian Răzvan Ungureanu, Gheorghe Flutur, Andreea Paul Vass şi Raluca Turcan.

La finalul săptămânii trecute, la Tulcea a ajuns şi Elena Udrea, care şi-a prezentat moţiunea. Duminică, de la ora 11.00, fostul ministru al Turismului le-a vorbit democrat liberalilor tulceni despre planurile sale politice.

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite