FOTO Băiatul fostului consilier local Bibu, transferat „disciplinar“ de la Jean Monnet la Colegiul Spiru Haret din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două scandaluri care au răsunat în presa locală şi centrală, Alexandru Bibu (18 ani), fiul fostului consilier local Nicolae Bibu (cunoscut om de afaceri tulcean)  a fost transferat de la liceul de fiţe la care învăţa (Jean Monnet Bucureşti) la Colegiul Dobrogean Spiru Haret din Tulcea.

Gura târgului spune că aceasta ar fi fost o „pedeapsă“ pentru tânărul bucureştean, după ce a intrat (cu sau fără voia sa) în două scandaluri care au adus familia Bibu în atenţia presei. Astfel, Alexandru va susţine şi examenul de bacalaureat tot la Tulcea.
Directorul colegiului tulcean, Petre Guţescu, a confirmat că acesta a fost înscris în clasa a XII-a la instituţia de învăţământ tulceană. „Transferul s-a făcut cu acordul celor două consilii de administraţie. În plus, elevul a îndeplinit condiţiile privind media anului anterior pentru admiterea în unitatea noastră şcolară. Nu a fost cazul să susţină examene de admitere, pentru că acestea se dau numai în cazul în care se transferă de la un profil la altul. În cazul lui nu s-a pus problema, întrucât a venit de la profilul de matematică informatică, profil pe care şi noi în avem“, a precizat Guţescu.
Amintim faptul că în vara anului trecut, Alexandru (pe vremea aceea minor) a urcat la volanul unei maşini ce aparţinea unui prieten şi a lovit mai multe autoturisme pe Calea Victoriei din Bucureşti. Atunci când l-au testat cu aparatul Drager, s-a constatat că acesta consumase alcool înainte de a urca la volan (fără permis). Citeşte AICI mai multe detalii.
Câteva luni mai târziu, presa centrală scria că un tânăr de la Jean Monnet a fost luat de jandarmi de la orele de curs. Era vorba tot de Alexandru Bibu, de data aceasta „târât“ fără voia sa într-un scandal în care erau implicaţi cămătari. Din câte a  explicat tatăl tânărului, un coleg al lui Alexandru luase bani cu camătă şi îi povestea tânărului tulcean la ce presiuni este supus pentru a înapoia banii. Citeşte AICI declaraţia lui Nicolae Bibu!TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite