FOTO A ucis cu sânge rece: A aruncat-o de la 30 de metri, apoi a coborât şi a strangulat-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcel Cătăraru (27 de ani) a recunoscut odioasa crimă. Azi noapte, tânărul tulcean şi-a ucis cu bestialitate o prietenă. Pentru că fata nu vroia să fie iubita lui a aruncat-o în gol şi apoi a coborât treptele până jos şi a strans-o de gât până a văzut că nu mai respiră.

Ancheta procurorilor tulceni a scos la iveală detalii şocante în ceea ce priveşte crima de azi noapte. Aseară, la ora 21.00, Marcel avea întâlnire cu Mihaela Nedelcu (22 de ani) din Tulcea, pentru care, spun  prietenii, avea o simpatie. Procurorii spun că acesta a plecat de acasă cu gândul de a îi lua viaţa. A ales o zonă de la periferia municipiului (în cartierul în care locuia fata), ferita de ochii lumii. Fata a venit la întâlnire, dar numai pentru a îi spune, încă o dată, că nu poate fi iubita lui.



„S-a întâlnit cu victima în locul unde plănuise şi deoarece victima i-a spus că nu poate fi prietena lui,  Marcel Cătăraru a împins victima, aceasta căzând pe un platou, la o distanţă de aproximativ 1,5 metri de locul unde stătuse anterior cu autorul de vorbă“, spune Laura Subţirelu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea.
Iluzia unui ajutor: i-a întins mâna şi a împins-o în groapă
Văzând că fata se apuca de vegetaţie pentru a se salva, Marcel i-a întins mâna, dându-i de înţeles acesteia că vrea să-i acorde un ajutor. A prins-o de mână dar în loc să o salveze, a împins-o din nou în gol pentru a se asigura că fata va muri. „Pentru a fi sigur că acţiunea sa nu va da iar greş, pe nişte scări, învinuitul a coborât până la sol, pe unde trecea linia de cale ferată şi deoarece victima mai mişca, a tras-o în vegetaţie, pentru a nu fi găsită de cineva, după care a strâns-o de gât până ce a fost sigur că nu mai trăieşte“, mai spune Laura Subţirelu.
Citeşte mâine în Adevărul ce părere au părinţii Mihaelei despre cel care le-a ucis fata!

image
Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite