Dosare penale de Crăciun. Beţi, fără permis sau fără autorizaţie, conduceau pe şoselele din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinşi în trafic de poliţiştii tulceni FOTO Arhivă Adevărul
Prinşi în trafic de poliţiştii tulceni FOTO Arhivă Adevărul

Mai mulţi şoferi care au circulat pe raza judeţului s-au ales cu dosare penale după ce au fost traşi pe dreapta de către poliţiştii tulceni. Doi şoferi au dosare penale pentru că au condus fără permis, unul pentru că nu avea autorizaţie şi trei pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

M. Aurel (30 ani) din Tulcea, conducea in Fiat pe strada Babadag din Tulcea, având o alcoolemie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
I. Dumitru (23 ani) din Lăstuni, comuna Mihail Kogălniceanu, conducea un VW pe strada Babadag din Tulcea, având o alcoolemie de 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat.
I. Dumitru (29 ani) din Iazurile, Valea Nucarilor, conducea un VW în Agighiol având o alcoolemie de 0,64 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Greci l-au depistat pe M. Tudorel (29 ani) din Greci, care conducea o Dacia Logan, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii din cadrul Serviciului Ordine Publică împreună cu cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Baia au identificat între 2 Cantoane şi Ceamurlia de Sus pe B. Marius (22 ani), care conducea fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Măcin l-au depistat pe N. Florentin (22 ani) din Măcin, care conducea autoturismul marca Opel cu autorizaţia de circulaţie expirată din 4 octombrie 2012.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite