Delta Dunării, pe forum. Invitație la dezbatere on line

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din această săptămână, Asociația Salvați Dunărea şi Delta împreună cu partenerul său în proiect, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), încep consultările și dezbaterile despre problemele Deltei pe forum (parte din strategia de informare cu privire la importanța conservării RBDD).

Comunităţile și autorităţile locale, turiştii, antreprenorii și organizaţiile neguvernamentale sunt unii dintre factorii responsabili pentru problemele cu care se confruntă astăzi ecosistemul deltaic. Prin urmare implicarea lor este esențială pentru a găsi cele mai bune soluții de management al Rezervaţiei, spun reprezentanții Asociației.
Toți iubitorii Deltei Dunării sunt invitaţi să contribuie la găsirea celor mai bune soluţii pentru problemele cu care se confruntă Delta. Cele trei mari direcţii pe care forumul este structurat sunt biodiversitatea, turismul și traiul în armonie cu natura (http://www.rezervatia-deltadunarii.ro/forum/).
Forumul este găzduit de noul website al ARBDD, realizat de Asociația Salvați Dunărea și Delta în cadrul proiectului „Delta Dunării - Paradisul aproape pierdut! Campanie de informare şi conştientizare cu privire la protejarea biodiversităţii Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării”. Sute de fotografii și filme care ilustrează speciile şi habitatele de pe teritoriul Rezervației, precum și alte materiale informative despre ce este Delta și care sunt codurile de conduită adecvate locuirii și vizitării ei vor fi postate de-a lungul proiectului pe site-ul http://www.rezervatia-deltadunarii.ro.


Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite