Beţi sau fără permis, conduceau pe şoselele din judeţul Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Controale ale poliţiştilor tulceni FOTO Arhivă Adevărul
Controale ale poliţiştilor tulceni FOTO Arhivă Adevărul

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penale după ce au fost traşi pe dreapta de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Tulcea. Doi dintre ei consumaseră alcool înainte de a urca la volan.

O. Valentin (30 ani) din Tulcea conducea auto marca BMW pe strada Primăverii din Tulcea, având o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.
L. Cătălin (21 ani) din Tulcea conducea autoturismul marca Volskwagen pe strada Isaccei din Tulcea, având o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Fără permis, pe drumul Tulcea - Constanţa
Poliţiştii de la Poliţia Oraşului Babadag l-au depistat pe G. Ilie (24 ani) din Baia,  care conducea o Dacia pe relaţia Constanţa - Tulcea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Cu permisul suspendat, la volan
Poliţiştii de la Postul de Poliţie Dorobanţu l-au depistat la ieşire din Dorobanţu pe I. Iulian (22 ani) din Dorobanţu, care conducea o autoutilitară având permisul de conducere suspendat. De asemenea, conducătorul auto a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Minor la volan
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Măcin au depistat pe strada Gheorghe Banea din Măcin, un minor de 17 ani din Topolog, care conducea un Ford, deşi nu poseda permis de conducere. Din verificări a rezultat faptul că autoturismul i-a fost încredinţat de O. Constantin (43 ani) din Măcin.
 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite