Rapperul Chris Brown a intrat cu maşina într-un zid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brown are iar probleme cu legea. FOTO Reuters
Brown are iar probleme cu legea. FOTO Reuters

Cântăreţul de R&B a avut un accident de maşină sâmbătă seara în Beverly Hills. Potrivit Reuters, cântăreţul a declarat la poliţie că a încercat să evite câţiva paparazzi agresivi.

Solistul care conducea un Porsche negru nu a fost citat sau reţinut la poliţie.

Nefericitul eveniment s-a produs în ajunul premiilor Grammy, ceea ce aminteşte de un alt incident trist petrecut tot înaintea galelor muzicale. În 2009, Brown a agresat-o fizic pe Rihanna, lăsându-i cicatrici pe faţă. Deşi după acel moment, cuplul s-a despărţit, recent, cei doi şi-au anunţat împăcarea, cântăreaţa spunând că-şi asumă orice risc. 

La vremea respectivă, rapperul a fost condamnat la 180 de ore de muncă în folosul comunităţii, fiind obligat să urmeze şi cursuri de specialitate pentru a-şi controla accesele de furie. Recent, Brown a fost acuzat că şi-a falsificat raportul ce atestă îndeplinirea sentinţei. Brown a mai avut conflicte şi cu rapperul Drake, dar şi cu solistul Frank Ocean.

Cel mai recent album al lui Brown, „Fortune“, lansat în iunie 2012, este nominalizat la premiile Grammy, la categoria best urban contemporary album. De la eveniment nu va lipsi nici iubita sa, care va susţine un recital, fiind, de asemenea, pe lista posibililor câştigători.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite