Bărbat în stare avansată de putrefacţie, găsit plutind la Isaccea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Găsit înecat în zona Isaccea FOTO Arihvă Adevărul
Găsit înecat în zona Isaccea FOTO Arihvă Adevărul

Descoperirea a fost făcută marţi după amiază, în jurul orei 14.00. Cei de la Poliţia Transporturi Tulcea au fost anunţaţi de către poliţiştii din Isaccea că pe Dunăre, la Mila marină 56, pe malul drept, în portul Isaccea, pluteşte în derivă cadavrul unei persoane necunoscute de sex masculin.

La faţa locului a ajuns echipa operativă din cadrul Poliţiei Transporturi. Din câte spun cei care au ajuns la Isaccea, cadavrul este în stare avansată de putrefacţie.

Este vorba despre un bărbat de  1,75 – 1,80 m, constituţie atletică, păr de culoare închisă. „De asemenea, la mâna stângă, pe degetul inelar, bărbatul avea un tatuaj care reprezenta un ghiul, iar la încheietura degetului mare avea un alt tatuaj, de mici dimensiuni, reprezentând o inimă“, spune Dumitru Hogea, şeful Poliţiei Transporturi.

Bărbatul avea două perechi de ciorapi de culoare închisă, două perechi de pantaloni de trening, ambele de culoare închisă, iar perechea de dedesubt avea pe partea laterală trei dungi de culoare bleu deschis, dispuse longitudinal.

Avea un tricou de culoare închisă, cu imprimeu gri, reprezentând un personaj mistic, precum şi o inscripţie cu litere ruseşti care se traduce „Primeşte-l pe Dumnezeu precum un leac”. Bărbatul mai purta un pulover gri cu dungi, la baza gâtului şi o bluză de trening cu glugă, tip hanorac, piesă din acelaşi costum cu pantalonii pe care îi avea pe el.

Peste bluza de trening, bărbatul avea o geacă de fâş, de culoare închisă, iar pe mâneci avea o dungă maro, dispusă longitudinal. Pe interior, geaca avea o etichetă de fabrică „mărimea XXL” şi inscripţia „Reserved”. Pe cap, bărbatul avea un fes de culoare închisă.

 La gât avea o cruciuliţă de culoare galbenă, prinsă cu un şnur pescăresc de culoare închisă, iar în buzunarul interior al gecii avea un pachet de ţigări gol cu o inscripţie rusească.

Trupul nu prezenta urme vizibile de violenţă, mai spun cei din cadrul Poliţiei Transporturi.

Cadavrul a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

„S-a luat legătura, prin intermediul Poliţiei de Frontieră Tulcea, cu autorităţile ucrainene. În continuare se efectuează cercetări de către organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul biroului nostru, în vederea stabilirii identităţii cadavrului şi a cauzelor în care a survenit decesul”, a mai spus Dumitru Hogea.

Poliţiştii îi roagă pe cei care pot oferi relaţii ce pot duce la identificarea victimei, să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sune direct la sediul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea, la telefonul 0240/513389.

Luna trecută, în Delta Dunării a fost găsit cadavrul unui bărbat înecat, cel mai probabil, în noiembrie 2012. Conform celor de la Poliţia Transporturi,  pe braţul Sulina, pe malul drept, în apropiere de localitatea Partizani (comuna Maliuc) plutea cadavrul unui bărbat.

În vara anului 2011, un alt bărbat neindentificat a fost găsit înecat în zona localităţii Pardina din Delta Dunării.



 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite