Adolescent de 14 ani, cercetat penal pentru că avea un cuţit de 21 de centimetri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avea un cuţit la el FOTO Arhivă Adevărul
Avea un cuţit la el FOTO Arhivă Adevărul

Băiatul a explicat că a găsit cuţitul pe stradă şi că plănuia să îl ducă acasă. Adolescentul a dat de bănuit pentru că a aruncat cuţitul peste un gard în momentul în care a văzut echipajul de jandarmi.

Duminică seara, în jurul orei 18.30, pe strada Republicii din oraşul Babadag, un echipaj mixt de jandarmi şi poliţişti au depistat un minor de 14 ani care avea asupra lui un cuţit cu lama de 21 de centimetri.

„Tânărul de 14 ani, cu domiciliul în oraşul Babadag,  se deplasa pe strada Republicii, iar la vederea echipajului de ordine publică, a aruncat un cuţit peste gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale“, spune Marian Ciobotaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Băiatul are dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire“.

 

Tulcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite