23 de cereri pentru scutirea de la plata taxelor locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum spun reprezentanţii administraţiei publice locale din Tulcea, din cele 23 de solicitări nouă au fost respinse. Iată ce s-a întâmplat cu celelalte:

În total, în acest an au fost primite 23 de cereri. Trei dintre ele au fost repartizate Serviciului de Impozite şi Taxe Locale, întrucât solicitanţii se încadrau în prevederile legii.
Şapte cereri au fost soluţionate cu scutirea de la plata impozitului pe clădirea folosită ca domiciliu şi/sau terenul aferent acesteia  (suma: 858 lei). Trei cereri au fost soluţionate cu reducerea a 50% din impozitul pe clădirea folosită ca domiciliu şi/sau terenul aferent. În cadrul şedinţei ordinare din decembrie, consilierii au fost de qacord să o scutească pe o femeie din Tulcea de plata impozitului pe clădirea folosită ca domiciliu (suma este de 93 de lei).
Nouă cereri au fost respinse pentru că persoanele în cauză au mai multe imobile sau mijloace de transport, au datorii către primărie, nu au deloc datorii către primărie sau nici măcar nu figurează cu bunuri în proprietate.
 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite