Zece amenzi pentru nereguli la Smartfit. Patronii sălii de sport nu sunt impresionaţi de cerbicia Poliţiei Locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de sport Smartfit continuă să funcţioneze în ciuda amenzilor primite
Sala de sport Smartfit continuă să funcţioneze în ciuda amenzilor primite

Reprezentanţii sălii de sport de pe Calea Torontalului continuă să sfideze legea, deşi au fost sancţionaţi de 10 ori de Poliţia Locală.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au efectuat, din nou, în cursul zilei de ieri, noi verificări la sala de sport Smarfit de pe Calea Torontalului. În urma controlului, poliţiştii locali au mai aplicat două sancţiuni contravenţionale pentru neafişarea acordului de funcţionare şi pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societăţii Smartfit după ce instanţa a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli.  

„Sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la cetăţeni că funcţionează în continuare, deşi acest lucru este interzis, că primeşte clienţi pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentaţiei necesare de funcţionare. Deşi şi-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deţine autorizaţiile prevăzute de lege pentru a funcţiona în legalitate. În ultima perioadă, poliţiştii locali au aplicat reprezentanţilor sălii de sport un număr de 10 sancţiuni în valoare de 13.200 lei. Şi alte instituţii au mai verificat societatea în cauză urmând a face publice la rândul lor rezultatele controalelor efectuate. Poliţia Locală va continua verificările până la intrarea în legalitate a societăţii”, au transmis cei de la Poliţia Locală Timişoara. 

Vă mai recomandăm:

FOTO Antrenorii de fitness din Timişoara cer redeschiderea sălilor de sport: Suntem la mila autorităţilor şi a proprietarilor de spaţii

Revoltaţi de închiderea sălilor de fitness: „Avem aici şi oameni care se recuperează după COVID prin activitate fizică”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite