Wizz Air reînnoadă legăturile dintre evrei şi regiunea Banat. Zboruri directe pe ruta Timişoara - Tel Aviv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania lowcost WizzAir a anunţat introducerea unei noi rute de pe Aeroportul Interanţional „Traian Vuia” Timişoara. Se va putea zbura la Tel Aviv (Israel).

Tel Aviv va fi prima destinaţie operată cu o cursă aeriană regulată în afara Europei, accesibilă direct de la Timişoara. Cursa companiei maghiare WizzAir de la Timişoara la Tel Aviv (Israel) va fi operată din data de 30 octombrie.

„Suplimentarea legăturilor aeriene directe din Timişoara demonstrează că mediul de afaceri şi turistic regional este tot mai activ şi că standardul de viaţă al cetăţenilor regiunii este tot mai mare. Credem că această nouă rută va deschide noi oportunităţi economice, culturale şi turistice, atât pentru bănăţenii care doresc să călătorească în Israel, cât şi pentru turiştii israelieni care vor să descopere această zonă a ţării noastre. Prin comunitatea evreiască, Banatul are legături istorice cu Israelul, iar acum, acestea pot fi dezvoltate datorită acestei curse aeriene directe”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

Vor exista două curse pe săptămână, între  Timişoara şi Tel Aviv, în zilele de luni şi vineri. Biletele vor putea fi rezervate pe pagina www.wizzair.com.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite