VIDEO Reacţia unei femei după ce află că ucigaşul poliţistului din Timiş a fost capturat chiar lângă casa ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criminalul care l-a ucis cu două focuri de armă pe un poliţist din Recaş i-a îngrozit pe locuitorii comunelor şi oraşelor din jur şi nu numai. Tocmai din acest motiv, oamenii au aşteptat nerăbdători ca ucigaşul să fie capturat.

Locuitorii din Recaş şi Izvin nu au avut linişte de la aflarea veştii că un poliţist a murit, iar fugarul, înarmat, este în libertate. O femeie din Izvin a declarat că, în noaptea de după crimă, nepoatele ei, eleve în clasele a VIII-a şi a X-a, au fost atât de speriate încât au dormit în cameră cu părinţii lor. Detaşată oarecum de tot ce s-a întâmplat a fost o femeie din Remetea Mare, care locuieşte chiar lângă casa în care a fost capturat criminalul.

Luni dimineaţa, la aproape cinci ore după prinderea ucigaşului, când în faţa casei sale erau mai multe maşini de Poliţie, femeia era în faţa porţii încercând să înţeleagă ce se întâmplă. Bătrâna a declarat că locuieşte în partea din spate a casei şi ştie că Poliţia a verificat casa vecină cu o zi înainte, iar acum se fac noi verificări. Când a aflat că în casa vecină a fost capturat criminalul, femeia a reacţionat cu uimire.

„Doamne, maică sfântă! Nu am ştiut. Pe cuvântul meu. A avut curajul să mai vină înapoi. Aşa ceva... Nu am ştiut. Noi stăm în camerele din spate. Ştiţi cum e? Să îl pedepsească după merit”, a spus femeia.

Alţi vecini, care locuiesc vizavi de casa în care a fost capturat Lepa, au declarat că fugarul locuia de aproximativ o lună acolo şi era respectuos cu vecinii. Aceeaşi familie a declarat că de fiecare dată când l-a văzut pe bărbat acesta avea ochelari de soare la ochi, o şapcă pe cap şi borseta în care i-a fost găsit pistolul la brâu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite