VIDEO Aşteptările unui elev care votează pentru prima dată de la noul preşedinte: „Să fure cât vrea. Nu-mi pasă dacă mă face pe mine să o duc bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un demers jurnalistic realizat cu ocazia alegerilor prezidenţiale 2014, „Adevărul“ Timişoara vă prezintă aşteptările oamenilor obişnuiţi de la viitorul preşedinte al României. Mai mulţi timişoreni au fost provocaţi să spună ce aşteptări au de la viitorul preşedinte. Un elev a spus că preşedintele poate să fure cât vrea atâta timp cât îi este bine şi lui.

Rezultatele primului tur al alegerilor pentru preşedinte de duminică arată că 51% din românii cu drept de vot între 18 şi 35 de ani s-au prezentat la urne pentru alegerea preşedintelui. Provocat să spună dacă merge la vot şi care sunt aşteptările sale de la noul preşedinte, un elev, a spus că votează sigur, fiind primele alegeri la care are dreptul să voteze.

În privinţa aşteptărilor pe care tânărul le are de la preşedinte, acestea nu sunt prea mari. „Nu am eu aşteptări din astea. Tot ce vreau e să facă bine. Să mărească salarii, alocaţia în primul rând. Să fure cât vor ei. Mie nu-mi pasă atâta timp cât mă face pe mine să o duc bine nu?”, a spus tânărul, însoţit de un prieten care aşteaptă de la preşedinte „să se gândească la popor”

Provocat să spună dacă merge la vot, un inginer din Timişoara, intervievat în duminica alegerilor prezidenţiale la mall-ul din oraş a spus că  merge cu siguranţă să îşi exprime acest drept. Inginerul timişorean a explicat în doar câteva cuvinte aşteptările lui de la viitorul preşedinte al României. „Vreau să ne reprezinte cu cinste şi onoare. Vreau un viitor mai bun pentru copiii noştri. Să aibă linişte. Locurile de muncă ni le facem noi, nu preşedintele”, a spus inginerul din Timişoara pentru „Adevărul”.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite