VIDEO Asian Dub Foundation, la Festivalul Plai de la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Asian Dun Foundation va concerta la Timişoara
Asian Dun Foundation va concerta la Timişoara

Asian Dub Foundation, una dintre cele mai cunoscute trupe de pe scena dub, va concerta la a IX-a ediţie a Festivalului Plai, care va avea loc între 12-14 septembrie 2014.

Asian Dub Foundation, cunoscuţi ca promotori ai drepturilor civile şi una dintre cele mai populare trupe de gen din Europa, a fost fondată în 1993, la Londra, de către Dr. Das, profesor în educaţie muzicală, DJ Pandit G şi Deeder Zaman. Sanja Tailor (Sun-J) şi Steve Savale (Chandrasonic) se alătură trupei în 1995, când lansează EP-ul “Conscious” şi, ulterior, albumul “Facts and Fictions”, care se bucură de succes la scară internaţională.

Trupa a colaborat şi a concertat de-a lungul timpului alături de Beastie Boys, Primal Scream, David Bowie, Radiohead sau Sinead O'Connor. 

În 2005 câştigă premiul “Cel mai bun underground” la UK Music Awards. În 2007, Asian Dub Foundation anunţă lansarea materialului Timefreeze 1995-2007, un material care includea un disc bonus cu rarităţi şi remixuri, realizat în colaborare cu Chuck D, liderul trupei de hip hop Public Enemy. 

De-a lungul timpului au electrizat festivaluri precum Glastonbury, Roskilde, Fuji Rock, Southside, Hurricane, Womad sau The Big Chill iar în această toamnă vor veni pentru prima oară la Timişoara. 

Până la 1 septembrie 2014, puteţi achiziţiona abonamente pentru festivalul Plai la preţul de 90 de lei. După această dată, preţul abonamentului va costa 110 lei. Abonamentele sunt valabile pentru toate cele trei zile de festival şi sunt disponibile în reţeaua Eventim (online sau la magazinele Orange, Vodafone, Germanos şi reteaua librariilor Cărtureşti).
 

Abonamentele cu acces în camping au acelaşi preţ dar sunt limitate la 100 de locuri.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite