VIDEO A zburat de la Timişoara la Milano pentru noul hamburger cu ciocolată de la McDonald’s: „Am plătit 94 de lei pentru dus şi 25 de lei pentru întors”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hamburgerul cu ciocolată pentru care bloggerul lugojean a zburat de la Timişoara la Milano FOTO Gabriel Iosa
Hamburgerul cu ciocolată pentru care bloggerul lugojean a zburat de la Timişoara la Milano FOTO Gabriel Iosa

Gabriel Iosa, un blogger din Lugoj care a lansat recent un blog de călătorii, a zburat de la Timişoara la Milano doar pentru a se „întâlni” cu noul hamburger cu ciocolată lansat de Mc Donald’s. Bloggerul a dormit o noapte în Milano, iar profitând de prilej a vizitat principalele obiective din oraş. Totul l-a costat 100 de euro.

Pasionat de mâncare şi călătorii, bloggerul lugojean Gabriel Iosa, care a lansat recent şi un blog de călătorii, în limba engleză, a simţit că e momentul său în clipa în care a văzut ştirea care anunţa că Mc Donald’s a lansat, în Italia, burgerul cu Nutella. „Mi-am propus să nu ratez şansa şi să merg să văd ‹‹minunea›› cu ochii mei. Mi-a plăcut invenţia. Nu are cum să nu îţi placă ceva cu Nutella, însă nu aş recomanda nimănui să zboare în altă ţară pentru o gogoaşă, chiar dacă te poate costa foarte puţin”, a declarat bloggerul, care şi-a luat biletele de avion cu o săptămână înainte să plece, transportul cu plecare din Timişoara, cazarea şi mâncarea costându-l 100 de euro. În preţ este inclus şi burgerul cu ciocolată în valoare de doi euro. 

„Am rezervat avionul cu o săptămână înainte. De obicei e foarte scump, dar am combinat două companii aeriene, plecând de la Timişoara cu Wizzair şi venind înapoi cu Ryanair. Am plătit 94 de lei pentru dus şi 25 de lei pentru întors. Practic, transferul de la aeroport până la gara din Milano, care a durat cam cât zborul, a fost la fel de scump ca avionul de întoarcere. Am stat la un hotel în mijlocul oraşului, modest, dar cu tot ce ai nevoie, pe care am plătit 30 de euro pentru nopatea pe care am petrecut-o în Milano”, a explicat Gabriel.

Tânărul a spus că nu merită să zbori până la Milano doar pentru un burger, fie el şi cu Nutella, dar pentru el, excursia a meritat. „Bineînţeles, m-am dus pentru burgerul ăla, dar experienţa în sine este cea care contează, poveştile cu care vii de acolo, plăcerea de a călători şi faptul că am putut să îmi pregătesc mai multe articole pentru blog după doar o zi de vizitare”, a mai povestit bloggerul din Lugoj, care a rămas marcat după ce a experimentat cum e să fii orb.

„Milano e un oraş superb şi subapreciat, având în vedere că dacă spui Italia, spui automat Roma sau Veneţia. Are biserici superbe, un castel bine îngrijit, unul dintre cele mai vechi malluri din lume şi multe alte obiective relativ ascunse de ochii lumii. De exemplu, am participat la o experienţă unică în care am trăit pe propria piele cum este să fii nevăzător, într-un tur în întuneric complet pus la cale chiar de nevăzători, care s-a finalizat cu o masă pe întuneric”, a mai adăugat pasionatul de călătorii, care a realizat şi un material video de la întâlnirea cu burgerul Nutella şi cu Milano. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite