UPDATE Maşină incendiată, pe un câmp. În interior se afla un trup carbonizat. Incredibilă ipoteză a poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina incendiată de la Chişoda FOTO Stiridetimisoara.ro
Maşina incendiată de la Chişoda FOTO Stiridetimisoara.ro

Criminalişti din cadrul IPJ Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”,

UPDATE Poliţiştii au stabilit identitatea cadavrului descoperit în maşina arsă la marginea Timişoarei. Este vorba de un localnic din Chişoda, în vârstă de 42 de ani. Acesta locuia nu departe de locul în care a fost descoperită maşina arsă. Acesta obişnuia să bea şi este posibil să fi ajuns cu maşina pe câmp tot din cauza beţiei.

„Avea probleme, spun membrii familiei şi cunoscuţii, obişnuia să bea peste măsură, iar noaptea trecută, cel mai probabil, s-a urcat la volan în stare de ebrietate şi a accelerat pe câmp, în cerc, pâna când autoturismul a luat foc şi aşa omul şi-a găsit sfârşitul în flăcări. Aceasta este ipoteza poliţiştilor după ce toată dimineaţa au făcut cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea”, scrie Opiniatimisoarei.ro.

Maşină incendiată descoperită la Chişoda

Descoperire macabră, duminică dimineaţa, pe un câmp de lângă Timişoara. Pe un teren care aparţine de comuna Chişoda a fost găsită o maşină incendiată în care se afla şi un trup carbonizat.

Cetăţeanul care a făcut descoperirea a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns imediat şi poliţiştii.  

„În jurul orei 9.00, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către un cetăţean că pe strada Bucegi din localitatea Chişoda se află o maşină carbonizată cu posibile urme de cadavru în ea. De urgenţă s-au deplasat la fata locului poliţiştii Sectiei 1 Rurale, criminalişti din cadrul IPJ Timiş şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale care au început o anchetă în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, au transmis cei de la IPJ Timiş.

Maşina, un Renault Megane, se află la o distanţă apreciabilă de drumul principal şi de primele case.


În urma investigaţiilor preliminare, politiştii au stabilit că în maşină s-ar afla oseminte din trupul unui bărbat. Surse din rândul anchetatorilor spun că ar fi vorba de un bărbat de 43 de ani, din comuna Giroc. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Timiş.

Maşină incendiată la marginea Timişoarei FOTO Stiridetimisoara.ro
Maşină incendiată la marginea Timişoarei FOTO Stiridetimisoara.ro
Maşină incendiată la marginea Timişoarei FOTO Stiridetimisoara.ro
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite