UPDATE Gest inuman la Lugoj: au accidentat o femeie şi au lăsat-o să zacă pe trotuar, plină de sânge. Şoferul a fost prins de poliţişti!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri de etnie romă au fost implicaţi într-un grav accident la Lugoj. Ei au fugit de la faţa locului fără să se preocupe de soarta victimei

UPDATE Poliţiştii lugojeni au reuşit să dea de urma celui care i-a ajutat pe romii care au fugit de la locul accidentului. Apoi l-au săltat şi pe cel suspectat că a condus BMW-ul cu numere de Franţa. 


Conform siteului www.redesteptarea.ro, prima adresă la care au descins poliţiştii a fost pe strada Rarău, de unde au ridicat un bărbat, care a fost dus la audieri. 
 

La scurt timp după acest episod, un echipaj de poliţie s-a deplasat sub pasajul de pe strada Buziaşului de unde l-au ridicat pe proprietarul BMW-ului, care a fost dus de asemenea la secţie.
 

Bărbatul nu a recunoscut că ar fi condus el maşina spunând că a fost doar pasager. 


Şoferul care a provocat accidentul nu are permis de conducere şi după tesarea cu aparatul etilotest s-a descoperit că acesta a consumat şi băuturi alcoolice. Poliţiştii i-au dus la audieri pe toţi cei care se aflau în maşină. 

După mai multe ore de audieri, şoferul care a provocat accidentul şi-a recunoscut vina. El a fost dus Parchetul de pe Lângă Judecătoria Lugoj, care va decide dacă tânărul va fi cercetat în libertate sau va fi dus în arest.


Femeia care a fost lovită de maşina romilor, Maria Râciu, de 54 de ani, este la această oră în investigaţii la Spitalul Judeţean din Timişoara. Ea are şanse mari de supravieţuire, însă piciorul pe care maşina i l-a prins la impact este distrus în proporţie destul de mare şi va necesita o operaţie de chirurgie plastică.

Au lăsat victima pe trotuar fără să se uite măcar la ea

Tinerii romi se aflau într-un BMW cu numere de Franţa, care circula cu viteză foarte mare pe strada Mihai Viteazul. Maşina a derapat şi a intrat pe trotuarul de pe sensul opus ciocnindu-se de un stâlp.

În drumul ei, maşina a lovit o femeie de 50 de ani, care se afla pe trotuar. Femeia a rămas întinsă la pământ, cu răni grave la cap şi picior. Chiar dacă sângera abundant şi era în stare de inconştienţă, ocupanţii maşinii nu au încercat să îi acorde ajutor, ci au fost preocupaţi să fugă cât mai repede de la faţa locului.
 

Conform martorilor prezenţi în zonă, trei dintre ei au fost preluaţi de o maşină albă, iar trei au fugit prin parc, susţine redesteptarea.ro.


Victima a fost transportată la spitalul din Lugoj, apoi la Casa Austria din Timişoara în stare critică.

Poliţiştii din Lugoj sunt în alertă. Au organizat mai multe filtre în întreg oraş şi opresc maşinile în căutarea fugarilor.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite