UPDATE Cazul comisarului de la Garda Financiară anchetat de DNA: recursul a fost respins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au judecat astăzi recursurile înaintate de procurorii DNA Timişoara după eliberarea comisarului Marius Bulugean, de la Garda Financiară Timiş, şi a omului de afaceri Dorin Şionei.

UPDATE: Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au respins aseară recursul înaintat de procurorii DNA după eliberarea comisarului Gărzii Financiare Timiş, Marius Bulugean şi a omului de afaceri, Dorin Şionei.

La sfârşitul lunii aprilie, procurorii DNA i-au reţinut, în urma unei acţiuni spectaculoase, pe comisarul Gărzii Financiare Timiş, Marius Bulugean şi pe omul de afaceri Dorin Şionei. Cei doi au fost puşi sub acuzare, comisarul fiind acuzat de trafic de influenţă şi divulgarea unor informaţii nedestinate publicului, iar Şionei de cumpărare de influenţă. Tot atunci, Tribunalul Timiş a dispus eliberarea celor doi, obligându-i să respecte anumite condiţii, printre care aceea de a nu părăsi ţara şi a nu lua legătura cu alţi inculpaţi sau martori din dosar.

Avocaţii acuză ascultarea ilegală a telefoanelor

Cu ocazia recursului de astăzi, procurorul DNA a cerut admiterea recursului şi arestarea preventivă a lui Şionei şi Bulugean, nu atât pentru sumele aflate în joc, cât pentru faptul că traficul de infuluenţă „a devenit un obicei zilnic”. Cu ocazia pledoariei, avocaţii celor doi au cerut însă respingerea recursului, aducând acuzaţii foarte grave procurorilor. „Deocamdată lucrurile nu sunt clare. Prima interceptare apare în 20 martie, iar începerea penală a început în aprilie. Va trebui să vedem pe numele cui sunt emise, în ce dosar?”, a spus avocatul lui Marius Bulugean, Arcadie Anastasescu. „Există o problemă pentru că s-au făcut interceptări din perioada noiembrie-decembrie care sunt date înainte de începerea urmăririi penale, ori e clar că nu se pot produce probe în afara procesului penal”, a spus şi avocatul lui Dorin Şionei, Adrian Fanu-Moca.

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla decizia luată de Curtea de Apel Timişoara

Vezi cum a ajuns Dorin Şionei în situaţia de a fi obligat să rămână burlac în

 

Ziar adevarul rulat
cap adevarul local timisoara
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite