UPDATE Alina Gorghiu va candida pentru un loc de senator în Timiş, pe locul lăsat liber de Vasile Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locul liber lăsat de Vasile Blaga pe lista PNL Timiş pentru Senat va fi ocupat de Alina Gorghiu, anunţă debanat.ro. Informaţia a fost confirmată pentru "Adevărul" de surse din cadrul PNL. De altfel, preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a lăsat să se înţeleagă încă de săptămâna trecută că pe locul lăsat vacant de Blaga ar putea veni Gorghiu.

UPDATE: Surse politice au declarat că şedinţa de Birou Permanent Judeţean a PNL Timiş a mai produs o surpriză, locul doi pe lista de candidaţi a PNL Timiş fiind luat de Mariana Nagy, fostă preşedinte a organizaţiei de femei a PD-L Timiş. Nagy ar urma să îi ia locul pe listă lui Constantin Dinulescu. 

Liberalii din Timiş, întruniţi joi în şedinţa Biroului Permanent Judeţean au decis ca locul lăsat liber de Vasile Blaga, în fruntea listei pentru Senat, să fie ocupat de preşedintele PNL, Alina Gorghiu. O decizie în privinţa candidatului care îl va înlocui pe Blaga ar fi trebuit să fie luată încă de săptămâna trecută. Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu a anunţat, vinerea trecută, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la partid că Alina Gorghiu i-a „rugat” pe liberalii din Timiş să amâne luarea unei decizii până în această săptămână.

„Eu am spus ca venirea cuiva din afară (n.r. din afara judeţului) nu e nicio problemă. Poate fi chiar Alina Gorghiu candidat, dar nu suntem o filială căreia să i se impună cineva. Nu ştiu ce idei ar putea să apară, dar în principiu noi nu o agreăm decât pe preşedinta PNL Alina Gorghiu. Nu ştiu ce mari personalităţi ar putea apărea în discuţie, dar nicidecum nu se va putea pune problema de impunere”, a declarat Robu în cadrul conferinţei de presă de la partid. 

Alina Gorghiu este urmată pe lista PNL de Constantin Dinulescu, un om de afaceri apropiat preşedintelui PNL Timiş, Nicolae Robu. La Camera Deputaţilor, lista este deschisă de rectorul UVT, Marilen Pirtea, care este urmat de actualul senator Ben Oni Ardelean, de Balint Petrescu şi de Liliana Oneţ. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite