Un tânăr de 18 ani s-a autoincendiat în câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul a fost dus la Târgu Mureş cu elicopterul SMURD
Tânărul a fost dus la Târgu Mureş cu elicopterul SMURD

Tânărul originar din localitatea timişeană Sânandrei a lăsat şi un bilet de adio, dar nu şi-a motivat gestul. Acesta a fost dus în stare gravă cu elicopterul SMURD, la Târgu Mureş

Gest extrem pentru un tânăr de 18 ani, elev la liceul MIU din Timişoara. Băiatul s-a dus pe un câmp din apropierea casei sale din Sânandrei, a turnat pe el benzină, iar apoi şi-a dat foc. Deşi a ars ca o torţă, tânărul a supravieţuit. Mai mult, martorii povestesc cu groază clipele care au urmat. Acesta s-a întors în sat, deşi aveam arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, iar pe 50 la sută arsurile au fost de gradul III. Cu ultimele forţe a reuşit să ajungă în faţa casei, unde a fost găsit de fratele lui şi de un prieten, care au sunat imediat la 112. 

„Poliţiştii au ridicat de la faţa locului o sticlă cu combustibil, două brichete, o plasă, dar şi un bilet prin care tânărul îşi lua la revedere de la cei dragi, chiar dacă nu şi-a justificat gestul. Din primele cercetări, se pare că tânărul a fost bătut în urmă cu câteva zile, în Parcul Botanic. Deocamdată nu ştim dacă are legătură cu gestul său”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt la IPJ Timiş.

Tânărul a fost transportat cu un elicopter SMURD Târgu Mureş, în stare foarte gravă, medicii fiind rezervaţi în ce priveşte şansele de supravieţuire.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite