Un tânăr de 18 ani a murit într-un accident rutier la trei ore după ce a fost prins de Poliţie băut la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie într-o familie din Timiş. Un tânăr de 18 ani a murit duminică dimineaţa într-un accident de maşină după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un cap de pod pe drumul care leagă Lugojul de Timişoara. Potrivit www.cetateanul.ro, cu doar trei ore înainte de accident, poliţiştii din Timişoara îi întocmiseră tânărului dosar penal după ce l-au prins băut la volan.

Un grav accident de circulaţie petrecut în acest weekend în judeţul Timiş s-a soldat cu moartea unui tânăr de 18 ani din localitatea Sârbova. Raul Andrei-Chirilă, un tânăr care a luat permisul recent, a murit după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un cap de pod de pe drumul judeţean care leagă Lugojul de Timişoara.

„Tânărul a condus un autoturism pe DJ 592, iar la kilometrul 22 a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu parapetul unui cap de pod. În urma accidentului, tânărul de 18 ani a decedat”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt IPJ Timiş.

Potrivit jurnaliştilor de la , tânărul mort în accidentul rutier se întorcea de la Timişoara, unde cu trei oră înainte a fost prins de Poliţie conducând maşina sub influenţa băuturilor alcoolice. „În cursul nopţii, în jurul orei 3:30, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara l-au depistat pe tânărul de 18 ani în timp ce conducea autoturismul pe Calea Aradului din municipiu, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au mai declarat reprezentanţii IPJ Timiş pentru Cetăţeanul.

Chiar dacă i-au făcut dosar penal pentru faptele sale, tânărul a decis să se urce din nou la volan, fapt ce i-a fost fatal. De la aflarea veştii, zeci de prieteni şi apropiaţi ai lui Raul, acesta având un grup mare de amici la Lugoj, îl plâng pe acesta pe reţelele de socializare, postând neîncetat mesaje în care îşi exprimă regretul faţă de dispariţia prematură a tânărului.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite