Un ”mentalist” în orașul de pe Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Mentalismul", o artă a spectacolului îndrăgită peste Ocean încă de la sfârșitul secolului al XIX-lea, a devenit, nu de mult, și subiect de show-uri autohtone. Primul "mentalist" român vine în fața publicului timișorean în această seară.

Vlad Grigorescu este un artist tânăr, care combină tehnici psihologice de manipulare, sugestie și se folosește de intuiție ca să creeze iluzia unui al șaselea simț. Multă vreme, magicienii care foloseau în numerele lor elemente de "mentalism" declarau că au puteri supranaturale, astfel ca publicul să fie și mai mult atras către spectacolele lor.

De cealaltă parte, "mentalistul" român se declară sceptic în tot ceea ce privește paranormalul. Descrierea show-ului "Blind" (orb - n.r.), este: un spectacol de ”mentalism” în care protagonistul aparent citește gânduri, se joacă cu mintea spectatorilor și își pune propria minte la încercare. Show-ul este inspirat din prestațiile lui Khudah Bukhsh, un magician mistic indian, recunoscut pentru abilitățile sale de a vedea legat la ochi. El reușea să scrie, să citească, să recunoască culori și să "vadă" lucruri care erau doar în mintea spectatorilor.

Spectacolul "Blind" are loc în această seară, de la ora 22, în The Factory Pub. Participarea se face pe bază de rezervare iar biletele costă 15 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite