Un jandarm care mergea „la ocazie”, ucis de o şoferiţă cu BMW. Maşina a fost cumpărată în dimineaţa accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au murit în accident
Două persoane au murit în accident

Un grav accident de circulaţie a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute între Timişoara şi Lugoj în zona localităţii Şuştra. Una din victimele accidentului este un jandarm de 28 de ani, care mergea la Timişoara făcând autostopul. Tânărul era căsătorit de numai un an. 

Accidentul produs săptămâna trecută între Şuştra şi Recaş s-a soldat cu moartea a două persoane şi rănirea altor patru. Din cercetările poliţiştilor la faţa locului a reieşit că accidentul a fost produs din cauza unei şoferiţe care a intrat cu BMW-ul într-o depăşire, nu a mai putut controla maşina şi a lovit în plin o maşină care circula regulamentar din sens opus. 

Potrivit unor surse din rândul poliţiştilor, una din victimele accidentului este un jandarm de 28 de ani, care mergea la Timişoara cu maşina de ocazie. Potrivit aceloraşi surse, proprietarul maşinii BMW era fratele şoferiţei, iar autoturismul a fost cumpărat chiar în dimineaţa accidentului. Proprietarul nu avea însă permis, acesta fiind şi motivul pentru care femeia se afla la volan. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili condiţiile exacte în care s-a produs accidentul. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite