Ultima generaţie în materie de instrumente medicale, la dispoziţia medicilor timşoreni. Sute de medici sunt aşteptaţi din întreaga ţară.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii vor avea la dispozitie o gama larga a produselor de ultima tehnologie
Medicii vor avea la dispozitie o gama larga a produselor de ultima tehnologie

Totul despre instrumente medicale la superlativ. Ultimele tehnologii din lumea medicală vor sta la dispoziţia timişorenilor, în perioada 16-18 iunie, în cadrul congresul şi expoziţia internaţională  - „Timmedica 2011", cel mai complex eveniment medical din vestul ţării.

Sub patronajul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş" Timişoara, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează, în perioada 16 - 18 iunie 2011, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bdul Eroilor de la Tisa nr.22, congresul şi expoziţia internaţională  - Timmedica2011, cel mai complex eveniment medical din vestul ţării. Expoziția se desfăşoară pe trei secţiuni: medicină generală, medicină dentară şi farmacie.

Secţie de Terapie Intensivă, la Boli Infecţioase După ce echipamentul a stat nefolosit mai bine de un an, medicii au găsit soluţia

La eveniment sunt aşteptaţi producători şi reprezentanţi din ţară şi din străinătate, de la instrumente, echipamente şi dotări pentru cabinete medicale, Aparatură şi reactivi de laborator şi până la Materiale, instrumente, echipamente şi dotări pentru farmacii.

„Şpagă" zugrăvită la Medicină

Lucrările Congresului se vor desfăşura timp de trei zile, pe cele trei secţiuni. Vor fi invitate personalităţi din lumea medicală din ţară şi din străinătate. Toate manifestările ştiinţifice vor fi creditate cu puncte EMC și EFC. Lucrările Congresului se vor desfăşura timp de trei zile, pe cele trei secţiuni. Vor fi invitate personalităţi din lumea medicală din ţară şi din străinătate. Toate manifestările ştiinţifice vor fi creditate cu puncte EMC și EFC. În cadrul expoziției are loc și Salonul de Servicii Medicale Private, dedicat publicului larg.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite