Trafic restricţionat în Serbia, din cauza condiţiilor meteo. Camioanele nu pot  intra pe la Jimbolia, Moraviţa şi Naidăş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vehiculele de marfă nu pot trece nici pe la Moraviţa
Vehiculele de marfă nu pot trece nici pe la Moraviţa

Autorităţile sârbe au informat Politia de Frontieră Timişoara cu privire la faptul că, începând cu data de 31.01.2014, camioanele nu pot intra în ţara lor

Sârbii au restricţionat traficul pentru vehiculele de marfă din cauza condiţiilor meteo (vânt puternic, gheaţă şi înzăpezirea drumurilor), pe comunicaţiile spre Punctele de Trecere a Frontierei Jimbolia, Moraviţa şi Naidaş.

În vederea evitării aglomerărilor ce pot apărea din cauza suprasolicitării, din punct de vedere al tranzitului, a celor trei puncte de trecere de la frontiera cu Serbia, conducerea ITPF Timisoara recomandă şoferilor autovehiculelor de marfă să foloseasca, pentru iesirea din tara in aceasta perioada, Punctul de Trecere a Frontierei PF I din judeţul Mehedinţi.

Până în prezent nu au fost înregistrate aglomerări ale punctelor de trecere a frontierei româno-sârbe, iar traficul de călatori şi autoturisme se desfăşoară în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite