Timişorenii de la JazzyBIT vor concerta la cel mai mare festival de jazz din Asia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

JazzyBIT este fără îndoială una dintre cele mai appreciate formaţii din România. După JazzTM 2017, timişorenii au în acest an concerte Sziget Festival Budapesta, EXIT Festival Novi Sad, Untold Festival, Vilnius Mama Jazz Festival şi Jarasum Jazz din Coreea de Sud.

Grupul JazzyBIT a fost invitat să concerteze la cel mai mare festival de jazz din Asia. Jarasum Jazz se desfăşoară între 20 şi 22 octombrie în apropierea metropolei Seoul, în Corea de Sud. Evenimentul aflat la ediţia cu numărul 14 se numără printre cel mai mari festivaluri de jazz din lume, având peste 200.000 de spectatori în fiecare an.

Primul val de artişti anunţaţi include pe Avishai Cohen, Mike Stern şi Lee Ritenour & Dave Grusin.

Pe lângă concertul de la Jarasum Jazz , JazzyBIT va participa şi la alte evenimente majore: Sziget Festival Budapesta, EXIT Festival Novi Sad, Untold Festival, Vilnius Mama Jazz Festival.

Reamintim că duminica trecută, cei de la JazzyBIT au concertat pe scena festivalului JazzTM, într-un proiect cu cei de la Subcarpaţi.

JazzyBIT a fost înfiinţată în 2011, la Timişoara de trei muzicieni: Teodor Pop (pian), Mihai Moldoveanu (bas) şi Szabó Csongor Zsolt (tobe).

Jazz Coreea



Citiţi şi:


JazzyBIT şi-a lansat primul album. Iubitorii muzicii de bună calitate au umplut sala Liceului de Muzică din Timişoara

VIDEO Formaţia care duce mai departe spiritul jazz-ului timişorean. Latin jazz, funk, blues şi surf cu JazzyBIT

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite