Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Clan interlop trimis în judecată
Timişoara: Clan interlop trimis în judecată

Lucian Torj, consilier local in Biled, şi alţi 15 interlopi, dintre care 11 arestaţi, au fost trimişi, astăzi în judecată de magistraţi pentru şantaj şi proxenetism.

CITEŞTE ŞI:

Consilierul Torj: „Eu decid cine e bătut la bar“

Lucian Torj vrea să scape pe o cauţiune de 10.000 de lei

Trupa lui Torj reprezintă cea mai importantă grupare de crimă organizată pusă pe butuci în acest an de ofiţerii de la Crimă Organizată Timişoara.

Cele 16 persoane trimise azi în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitatea şi Terorism Timiş urmează să fie judecate pentru proxenetism, şantaj, tentativă de omor, lipsire de libertate şi înselăciune.

Rechizitoriul procurorilor are aproape 100 de pagini, existând 21 de părţi vătămate şi 40 de martori. Torj este acuzat şi de constituire de grup infracţional organizat.

El şi cei 15 locotenenţi ai săi au fost arestaţi la mijlocul lunii februarie, după ce poliţiştii au făcut percheziţii în 12 locaţii din Timişoara, Dumbrăviţa şi Biled, după ce au fost asculţaţi şi filaţi timp de câteva luni de Serviciul Român de Informaţii.

În case poliţiştii au găsit arme şi bani, despre care anchetatorii susţin că provin din traficul de carne vie.

Grupul condus de Torj este acuzat că a şantajat şi a bătut mai mulţi timişoreni, de la care au încasat mii de euro. De asemenea, Torj şi locotenenţii săi sunt acuzaţi că aveau în subordine două grupări de prostituate care lucrau pentru ei.

Torj a încercat să scape de mai multe ori din închisoare, pentru cauţiune sau sub control judiciar, însă magistraţii i-au respins solicitările.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite